Xaubet Joiers

Som una empresa familiar situada al cor de Sant Celoni. Comptem amb més de 30 anys en el sector. xaubet joiers treballa sota el lema de “professionalitat, dedicació i passió” el resultat és oferir al client un producte i treball: elaborat, dissenyat i adaptat a les necessitats del client.

30 anys d’experiència

Es tracta doncs, d’una referència en el món de la Joieria, i no només pel que respecta al producte, sinó també pel tracte proper, professional i càlid cap al client. A xaubet joiers hi trobaras un producte amb un toc d’elegància destinat a regalar somriures.

Joies
Les nostres joies són la personificació d’un món fet de formes, colors i pedres. Cadascuna amb la seva personalitat i història per a cada moment especial i diferent. A Xaubet joiers hi trobaràs una distingida selecció de joies úniques destinades a aportar emocions, sentiments i amor d’una manera única i exclusiva. Tanmateix, es tracta de joies que representen les firmes i tendències més actuals i prestigioses.
Rellotges
Disposem d’una àmplia gamma de rellotges d’alta qualitat representant així, les tendències més actuals del mercat. A més a més, oferim de forma exclusiva les millors marques i models pels nostres clients.