Qui és el responsable de l’tractament de les teves dades?

Xaubet Joiers
38781052Q

Volem informar-te que Xaubet Joiers actua com a encarregat de tractament dels fitxers de dades.

Quines dades teus tractem?

Dades que ens han estat facilitats per tu mitjançant:
Utilització de la nostra web, botigues on-line, d’ara endavant les anomenarem “la / Plataforma / es”:

I que es corresponen amb les següents dades personals: correu electrònic, mòbil, telèfon fix, nom, cognoms, data de naixement, adreça, codi postal, localitat, província, número de document nacional d’identitat.

Sol·licitud de Newletters i, si escau, notificacions Push.

I que es corresponen amb les següents dades personals: correu electrònic, gènere i número de telèfon mòbil.

Acceptació de Galetes en les pàgines web de Xaubet Joiers.

Trobaràs informació addicional en la nostra Política de Cookies.

Xaubet Joiers no analitza, en cap cas, mitjans de comunicació social dels nostres clients. Totes les dades inferits utilitzats són dades referents a la seva activitat i interactuació amb Xaubet Joiers.

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

Tractem les teves dades per diferents motius, els terminis de conservació establerts, i les limitacions pel que fa a prestació de serveis, descrites a continuació:

Gestionar els Serveis contractats i dur a bon terme de la relació contractual.

La no acceptació d’aquesta finalitat comportarà que no podrem subscriure el / s contracte / s per prestar-te els serveis en què estàs interessat.

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació mercantil.

Enviar-te informació i newsletters sobre productes i serveis de la nostra Marca.

La no acceptació d’aquesta finalitat comporta que no podrem informar-te sobre les nostres novetats, col·leccions i esdeveniments. Per exemple, no podràs conèixer NOSTRES OFERTES O PROMOCIONS.

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no ens demanis la teva baixa, ja que fins a aquest moment entendrem que segueixes interessat en pertànyer a club.

La no acceptació d’aquesta finalitat comporta el no gaudir d’aquestes avantatges.

Elaboració de perfils i màrqueting:

A través d’aquesta finalitat Xaubet Joiers recull i tracta dades d’anàlisi de les compres (imports, freqüència, dades de la botiga física on compres i / o la botiga on-line, si et beneficies de ser membre d’un, o diversos, dels teus interessos i preferències, de manera que aquesta informació permeti Xaubet Joiers oferir productes i serveis que puguin interessar-te, i no altres.

T’informem que pots limitar aquesta finalitat exercitant el dret d’oposició en el teu Portal de privadesa o bé, enviant un correu electrònic a l’adreça: info@xaubetjoiers.com

Enviar-te informació d’ofertes i promocions negociades amb tercers i et puguis beneficiar de les mateixes.

La no acceptació d’aquesta finalitat comporta que no podrem informar-te d’ofertes i promocions negociades amb tercers i et puguis beneficiar de les mateixes.

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no ens demanis la teva baixa.

Les dades personals proporcionades no es conservaran un cop resposta la sol·licitud d’informació.

Qui és el destinatari de les teves dades?

Xaubet Joiers mai cedeix les dades personals a tercers.

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?

Llegeix i comprèn els teus drets. Per a qualsevol dubte posa’t en contacte amb nosaltres: clientes@estoronline.com i / o mitjançant trucada a l’SAT o enviament d’un correu electrònic.

També pots informar-te en la Guia per al Ciutadà editada per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades mitjançant el següent enllaç: http://www.agpd.es/portalwebAGPD/canaldocumentacion/publicaciones/common/Guias/GUIA_CIUDADANO.pdf

En què consisteix el dret d’accés?

Tindràs dret a obtenir de Xaubet Joiers confirmació de si s’estan tractant o no dades personals que et concerneixen, ia la següent informació: els caps de el tractament; les categories de les dades que es tracten; els destinataris o les categories de destinataris als quals s’han comunicat o es comunicaran; si és possible, el termini previst de conservació de les dades personals o, si no és possible, els criteris utilitzats per determinar aquest termini.

En aquests casos, Xaubet Joiers et facilitarà una còpia de les dades personals objecte de tractament. A més, quan ho demanis per mitjans electrònics, la informació es facilitarà en un format electrònic d’ús comú.

Podràs exercir aquest dret cada sis mesos, llevat que hi hagi causa legítima per sol·licitar-ho, més d’una vegada, en aquest període de sis mesos.

Per sol·licitar l’exercici de el dret d’accés, envia un correu electrònic a info@xaubetjoiers.com

En què consisteix el dret de rectificació?

Tindràs dret a obtenir de Xaubet Joiers la rectificació de les dades personals inexactes que et concerneixen. A més, tenint en compte les finalitats de tractament, tindràs dret a que es completin les dades personals que siguin incompletes, inclusivament mitjançant una declaració addicional. Per a això, hauràs d’indicar a la teva sol·licitud a quines dades vols dir i la correcció de haguem de realitzar; així com ens hauràs d’acompanyar, quan calgui, la documentació justificativa de la inexactitud o caràcter incomplet de les dades objecte de tractament.

En què consisteix el dret de supressió, també conegut com “dret a l’oblit”?

Tindràs dret a obtenir de Xaubet Joiers la supressió de les dades personals que et concerneixen quan concorrin una de les circumstàncies següents: que no siguin necessaris en relació amb els fins per als quals van ser recollits o tractats; que retiris a consentiment i el tractament no es basi en un altre fonament jurídic; que t’oposis a el tractament i no prevalguin altres motius legítims per al tractament; que hagin estat tractats il·lícitament.

Quan la supressió deriva de l’exercici de el dret a l’oposició amb fins de màrqueting directe, Xaubet Joiers podrà conservar les teves dades identificatives per tal d’impedir tractaments futurs per a fins de màrqueting directa.

En què consisteix el dret a la limitació de l’tractament?

Tindràs dret a obtenir de Xaubet Joiers la limitació de l’tractament de les dades quan es compleixi alguna de les condicions següents:

a) quan hagis impugnat l’exactitud de les dades personals, durant el termini que permeti Xaubet Joiers verificar l’exactitud dels mateixos;
b) en el cas que consideris que el tractament és il·lícit i Xaubet Joiers s’hagi oposat a la supressió de les dades personals i demanis en el seu lloc la limitació del seu ús;
c) que Xaubet Joiers ja no necessiti les dades personals per a les finalitats de l’tractament, però tu els necessitis per a la formulació, l’exercici o la defensa de reclamacions;
d) en el cas que t’hagis oposat a el tractament, mentre es verifica si els motius legítims de Xaubet Joiers prevalen sobre els teus.

Quan ja tinguis limitació de l’tractament conforme el present apartat, seràs informat per Xaubet Joiers abans de l’aixecament d’aquesta limitació.

Quins drets tens en relació amb les decisions individualitzades automatitzades?

En relació amb les decisions individualitzades automatitzades, inclosa l’elaboració de perfils, tindràs dret a no ser objecte d’una decisió basada únicament en el tractament automatitzat, inclosa l’elaboració de perfils, llevat que sigui necessària per a la celebració o l’execució d’un contracte entre tu i Xaubet Joiers; estigui autoritzada per llei i que estableixi així mateix mesures adequades per salvaguardar els drets i llibertats i els teus interessos, o bé si es basa en el teu consentiment explícit.

En els casos en què sigui necessària per a la celebració o l’execució d’un contracte i / o es basi en el consentiment, Xaubet Joiers adoptarà les mesures adequades per salvaguardar els teus drets i llibertats i els teus interessos legítims, atorgant -com a mínim-, el dret a obtenir intervenció humana per part ESTORONLINE, així com a expressar el seu punt de vista ia impugnar la decisió.

Addicionalment, t’informem que pots dirigir-te a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades per obtenir informació addicional sobre els seus drets.

També et vam informar, en el cas que s’hagi atorgat el consentiment per a alguna finalitat específica, que tens dret a retirar el consentiment en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud de l’tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Així mateix, t’informem que pots presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent, especialment quan no tinguis el satisfacció en l’exercici dels seus drets.